• 06 - 130 123 21

Riannette Minnes
Riannette is van jongs af aan geïnteresseerd in de ontwikkeling van jongeren en volwassenen. Ze studeerde daarom Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit en Omgangskunde aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna heeft ze diverse specialistische (vervolg)opleidingen gedaan, onder andere m.b.t. het leren leren, coaching, beelddenken, gedragsproblemen en verliesverwerking. Riannette is bevoegd tot het doen van diagnostisch onderzoek. Momenteel (2015) volgt ze de opleiding ECHA Specialist: een internationale Opleiding tot Specialist Hoogbegaafdheid bij het Centrum voor Begaafdheids Onderzoek dat onderdeel is van de Universiteit van Nijmegen.

Riannette werkt als zelfstandig coach en pedagoog en doet als zodanig veel onderzoek bij (vermoedelijk) hoogbegaafde (jonge) kinderen en jongeren. Daarnaast geeft ze coaching t.a.v. het omgaan met hoogbegaafdheid thuis en op school en biedt ze persoonlijke coaching en leerbegeleiding. Zie hiervoor ook de website www.beeldfijn.nl

Betsy Dommerholt
Betsy werkt binnen het basisonderwijs als intern begeleider. Zij heeft een brede achtergrond als leidinggevende, leerkracht en leerlingbegeleider en heeft veel ervaring met diverse doelgroepen. Zij is o.a. gespecialiseerd en gecertificeerd begeleider “ik leer anders” en de “kernvisiemethode” en is zeer ervaren in het uitvoeren van Didactisch Onderzoek bij meer- en hoogbegaafde kinderen.